Een goede website wordt gemaakt met uitzonderlijke fotografie.

Informatie moet snel en gestructureerd van zaak naar klant worden gebracht op je website. Een bezoeker brengt dan ook steeds minder tijd door op een website op zoek naar zijn informatie. Dit maakt dat ellenlange teksten verleden tijd zijn, en sprekende fotografie het nieuwe medium van communicatie is. Webdesign met fotografie.

Dit is de specialisatie van beeldvorm.be en is specifiek gericht naar zelfstandigen die tegen een competitieve prijs en tevens op korte tijd een visueel kwalitatieve website nodig hebben. En daarnaast ook niet verder verveeld willen zitten met updates en aanpassingen, want ook dit neemt beeldvorm in goede handen.

Beeldvorm websites.

www.jeroenvranckaert.be
www.loicwillemot.be
www.collectorsportscars.be
www.cebelle.be
www.wellcarehaaltert.be
www.apassionforbeauty.be
www.boothloose.be

Prijzen website excl. fotografie.

WordPress thema: +- 200€. Eenmalig.
Opmaak volledige website: 500-1000 € afhankelijk van de complexiteit.
Hosting(10€/m) + domeinnaamregistratie(45€/j): 165€ per jaar
Gratis: 5 emailadressen op jouw domein
Trimestrieel onderhoud: 230€ per jaar
Prijzen exclusief btw.

Onderhoud?

Websites zijn continu onderhevig aan geautomatiseerde aanvallen van hackers. Om de veiligheid van uw website te garanderen is het dan ook van alle belang om deze op tijd na te kijken, en alle functies up to date te brengen.

Inclusief onderhoud:
4x per jaar – op 1 Januari/April/Juli/Oktober

Update wordpress cms & thema & plugins
Back-up van je complete website op een externe server
backup – software
security – license
SSL-licentie

Aanpassingen?

Bij aflevering van de website krijgt u een snelcursus tot het beheren van een wordpress website. U zal zelf kunnen inloggen. Pagina’s en berichten toevoegen of wijzigen. En de statistieken van uw webverkeer raadplegen.

Wil je door beeldvorm aanpassingen laten maken op de website op elk moment van het jaar en gerealiseerd binnen 5 werkdagen? Dan kan dit ook aan een heel voordelig uurtarief van 50€.

Om jouw zaak niet alleen visueel maar ook zakelijk te lanceren voorziet beeldvorm je bij aflevering van een google business account en een coupon van 75€. Om zo jouw website te adverteren in de google zoekresultaten.